in

Toekomstige Star Wars-games komen onder de Lucasfilm Games-noemer te vallen


Het bedrijf kondigde dit aan via StarWars.com. “Lucasfilm Games is nu de officiële identiteit van alle games van Lucasfilm”, zo wordt gemeld. “De naam omvat de rijke catalogus aan videogames van het bedrijf met het oog op de toekomst”.

De naam lijkt geïnspireerd te zijn door de oude naam van LucasArts. Tot 1990 werd het bedrijf Lucasfilm Games genoemd. Het lijkt daarbij om een vergelijkbare situatie te gaan als bijvoorbeeld PlayStation Studios en Xbox Game Studios, waarbij diverse ontwikkelaars onder één merk werken.

De afgelopen jaren gaf Electronic Arts de Star Wars-games uit, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars Battlefront en het vervolg en Star Wars: Squadrons. De games werden ook door teams van EA ontwikkeld. Het is niet duidelijk wat deze aankondiging voor de toekomst van EA en het Star Wars-merk betekent – het is waarschijnlijk dat de uitgever Star Wars-games blijft maken.

Er werden geen nieuwe Star Wars-games aangekondigd. Wel kan Lucasfilm Games op Facebook en Twitter gevonden worden. Volgens Disney moeten er diverse aankondigingen via deze pagina’s gedaan worden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drie nieuwe Final Fantasy 7-handelsmerken van Square Enix gevonden

LG oled-televisies krijgen ondersteuning voor Google Stadia en GeForce Now