in

Alleen Grid voor Stadia krijgt nieuwe multiplayer-modus


GRID komt niet gelijk met de lancering van Google Stadia naar het platform, blijkt uit de lijst van games die eerder bekend is gemaakt. De game racet zichzelf echter later een weg naar Stadia en heeft een nieuwe multiplayer-modus, die alleen beschikbaar is voor het platform van Google.

grid

In een interview met WCCFTech gaat Mark Green, hoofd ontwikkeling voor GRID, in op de multiplayer-modus en de reden waarom het alleen op Google Stadia beschikbaar is. De vraag vanuit WCCFTech was wat de grootste verschillen waren van het ontwikkelen van een game voor Stadia in verhouding tot andere consoles. Mark zegt daar het volgende over: “Misschien was het grootste verschil het streamen, maar ook de mogelijkheid van Stadia om razendsnel met andere Stadia te praten. Dit maakt het mogelijk om een nieuwe multiplayer-modus te ontwikkelen voor GRID Stadia met 40 auto’s tegelijkertijd op de weg, iets wat gewoon niet mogelijk is op andere consoles.”

Green zegt ook aardig verrast te zijn door de connectie snelheid van de controllers. Hij zegt dat race-games extreem gevoelig zijn voor vertraging bij de controller en dat je dat niet voelt wanneer je op de Stadia speelt. Verder meldt hij dat het spelen van de game op Stadia niet anders voelt als op pc en dat GRID er top uitziet in 4K.

De Google Stadia is vanaf 19 november beschikbaar, GRID op Stadia volgt later.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De tien beste Star Wars-games ooit

Dit zijn de verschillen tussen Pokémon Sword en Pokémon Shield