in

Alles over Red Dead Redemption 2 op InsideGamer


Red Dead Redemption 2 review – Magische wilde westen-gamepoëzie

Na meer dan zestig uur (en inmiddels veel meer) op zijn paard te hebben gezeten, vertelt Dennis je over hoe goed Rockstar erin geslaagd is om een van de mooiste en indrukwekkendste gamewerelden ooit te maken. Red Dead Redemption 2 is een game waar je de tijd voor moet nemen en je het helemaal naar eigen hand kan zetten over hoe je door de game heen gaat. Lees de review hier.

red dead redemption 2

Tips om voorbereid aan Red Dead Redemption 2 te beginnen

Mocht je toch om een of andere reden nog niet begonnen zijn aan Red Dead Redemption 2, of vind je het moeilijk om er doorheen te komen? Dan hebben we een aantal goede tips voor je om het spel en alle gameplay-mechanieken meer naar je hand te zetten en je controller. Zo speel je wellicht prettiger en gaat je paard niet onnodig dood. Check hier alle tips.

Red Dead Redemption 2

Zo jaag je als een pro in Red Dead Redemption 2

Een groot en belangrijk onderdeel van Red Dead Redemption 2 is jagen. Meer dan tweehonderd dieren leven en zijn te vinden in de game. Lees in dit artikel over waarom je moet jagen, de beste wapens om mee te jagen en hoe je de beste drie sterren-huiden kan krijgen om te verkopen. Jagen is niet altijd makkelijk, met de juiste tips kom je een heel eind. Lees hier alle tips.

Red Dead Redemption 2

Hoe krijg je de beste paarden in Red Dead Redemption 2

Als er één ding belangrijk is in Red Dead Redemption 2, dan is het wel de band met je paard. Het is niet dat je elkaars gedachten moet lezen, maar paarden zijn essentieel in de game. In totaal zijn er negentien soorten paarden en de kwaliteit van elk ras wordt bepaald door verschillende factoren. Wil je het beste paard van stal? Lees hoe je ze kunt krijgen en waar je aan moet denken bij je volgende paard. Lees hier onze gids.

Red Dead Redemption 2

Tachtig verbazingwekkende details in Red Dead Redemption 2

Het Wilde Westen in Red Dead Redemption 2 is zo groot dat het bijna onmogelijk is om alles al gezien te hebben. Wij hebben wel tachtig details gevonden die je echt nog moet zien of weten om echt alles uit de game te halen. Denk je alles te hebben gezien of te weten? Wij dagen je uit om te kijken of je al deze tachtig mooie details al weet of hebt gezien. Check hier alle details.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een gewaagde poging tot complete immersie – Column

Red Dead Redemption 2 is een unieke game, maar toch kreeg het spel wat kritiek. Sommige spelers hadden bijvoorbeeld moeite met de besturing en de grootte van de wereld. Rockstar nam een gewaagd besluit met het maken van een game als Red Dead Redemption 2 en ondanks de hoge cijfers wordt gevraagd hoe goed het spel nu daadwerkelijk is? Lees de column van Michel.

Red Dead Redemption 2

Wat we weten en willen van Red Dead online

Ergens in november lanceert Red Dead Online, de online multiplayer van Red Dead Redemption 2. Feiten over deze modus zijn er nog nauwelijks, maar geruchten genoeg. Daarnaast hebben we zelf natuurlijk ook een droombeeld van wat Red Dead Online moet bieden. We nemen het met je door.

Red Dead Redemption 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Nintendo, maak van mijn Switch een Retro Switch!”

Jurassic World Evolution-dlc heet Secrets of Dr. Wu