in

Alles over Season 7 van Fortnite: Battle Royale


Een mysterieuze ijsberg is tegen de map aan gevaren en doet een winterse intrede. Spelers kunnen een hoop nieuwe plaatsen, items, wapens en meer ontdekken in dit nieuwe seizoen. Lees hier wat er allemaal te verwachten is van Season 7 en wat uit is gekomen van onze voorspellingen.

Season 6 Battle Pass

In Season 7 is er weer een compleet nieuwe Battle Pass uitgebracht. Hiermee kunnen spelers wederom door te spelen en uitdagingen te voltooien speciale outfits, gliders, emotes en meer vrijspelen. Er zijn in totaal meer dan honderd nieuwe cosmetische items verkrijgbaar. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite. Spelers die in Season 6 hun best hebben gedaan, kunnen de gloednieuwe pas gemakkelijk aanschaffen.

In Season 7 is er weer een compleet nieuwe Battle Pass uitgebracht. Hiermee kunnen spelers wederom door te spelen en uitdagingen te voltooien speciale outfits, gliders, emotes en meer vrijspelen. Er zijn in totaal meer dan honderd nieuwe cosmetische items verkrijgbaar. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite. Spelers die in Season 6 hun best hebben gedaan, kunnen de gloednieuwe pas gemakkelijk aanschaffen.

De Battle Pass brengt onder meer een aantal gloednieuwe personages naar het spel. Zo zijn onder meer Lynx, The Ice King en Trog vrij te spelen en komen er gedurende het seizoen weer nieuwe beschikbaar in de in-game winkel. Verder zijn er weer gloednieuwe banners, emotes, loading screens, sprays, back blings, harvesting tools, contrails, gliders, music, toys en pets vrij te spelen en aan te schaffen. Nieuw dit seizoen zijn ‘wraps’. Hiermee kunnen spelers hun wapens en voertuigen een nieuwe uitstraling geven. Deze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten.

Spelers met een Battle Pass krijgen early access tot de nieuwe modus van Fortnite: Battle Royale, Creative, waarin spelers hun eigen droomeiland kunnen bouwen. Vanaf 13 december is deze modus beschikbaar voor alle spelers. Met deze Creative-modus krijgen spelers de vrijheid om verschillende eigen constructies te ontwerpen en te bouwen in het spel, waarmee verschillende manieren ontstaan om de game te spelen die afwijken van de normale modus. De modus is nog niet helemaal af, maar met verschillende updates voegt Epic meer content toe en lost het problemen op.

Wapens en items

Naast de voornoemde modus, brengt de ijsberg een hoop nieuwe wapens en items naar Fortnite. Om te beginnen is daar de X-4 Stormwing Plane, dat uitgerust is met een machinegeweer. Hiermee kunnen tot vijf spelers over de map heen vliegen. Vier passagiers kunnen vanaf de vleugels vijanden onder vuur nemen, terwijl een teamgenoot het voertuig bestuurt. Wanneer het vliegtuig mid-air verlaten wordt, gaan de spelers in skydive-modus. Verder kunnen spelers ook sneller door de map bewegen met Ziplines. Deze kunnen gevonden worden rond de ijsberg en bij Expedition Outposts. Tijdens het ziplijnen kunnen spelers gebruikmaken van hun wapens en andere items.

Voor de nieuwe items en wapens moet ruimte worden gemaakt. Shadows Stones, Port-a-Fort, Chiller, Clinger, Double Barrel Shotgun en Shockwave Grenades zijn helaas verplaatst naar de vault.

X-4 Stormwing Plane in Fortnite Season 7

map-update

Ontwikkelaar Epic Games heeft de Battle Royale-map in Season 7 helemaal op z’n kop gezet. Het eiland is bedekt onder een pak sneeuw. Een aantal bekende locaties heeft plaats moeten maken voor nieuwe. Onder andere de nieuwe locaties Frosty Flights, Polar Peak en Happy Hamlet hebben hun intrede gedaan in de spelwereld.

Zo is het zuidwesten van de map flink veranderd. Bekende plaatsen als Greasy Grove en Flush Factory zijn compleet weggevaagd, waarvoor Polar Peak en Happy Hamlet in de plaats zijn gekomen. Daarnaast heeft de sneeuwstorm schade aangericht in Viking Village, Snobby Shores, Shifty Shafts, Tilted Towers en het voetbalstadion. Hier blijft het niet bij, want de map is groter geworden. De ijsberg heeft zich namelijk in de wereld geboord en lijkt daar nog eventjes te blijven.

Fortnite Season 7 map

Frosty Flights
Dit vliegveld dient als basis voor de nieuwe voertuigen die Season 7 toevoegt. De plaats heeft een aantal hangaars en een uitkijktoren. Naast de X-4 Stormwing Plane zijn er bij Frosty Flights ook een aantal Ziplines te vinden waarmee spelers aan de slag kunnen.

Frosty Flights in Fortnite Season 7

Polar Peak
Naast Frosty Flights bevindt zich de top van de ijsberg, genaamd Polar Peak. Op de wereldkaart ziet het er niet erg groot uit, maar er is best veel te vinden. De locatie bevat een aantal gebouwen waar zich een hoop chests en andere loot bevindt.

Polar Peak in Fortnite Season 7

Happy Hamlet
De plek waar voorheen Flush Factory te vinden was is helemaal veranderd. De toiletfabriek is van de map verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor Happy Hamlet, een stadje met een aantal gebouwen, waaronder een kerkje.

Happy Hamlet in Fortnite Season 7

Greasy Grove
Het grootste slachtoffer van de sneeuwstorm. Dit voorheen rustige stadje is overstroomd en bevroren. Op de plaats waar het ooit stond steken nog een aantal daken boven het ijs uit, veel meer is er niet.

Greasy Grove in Fortnite Season 7

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Decider raadt aan: “Oxygen not Included”

Super Smash Bros. Ultimate review – De meest ultieme Smash ooit