in

Alles van de PlayStation State of Play op een rijtje


Monster Hunter World: Iceborne-dlc

Op 6 september komt de Monster Hunter: World-dlc Iceborne uit op consoles.

Het gaat hierbij om de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game. De pc-versie van de uitbreiding moet later in de winter volgen. In de State of Play-presentatie van Sony vannacht werd een nieuwe trailer getoond. Na State of Play zond Capcom tevens een livestream met meer informatie over de uitbreiding uit.

Iceborne speelt zich af direct na de verhaallijn van Monster Hunter: World. Met de uitbreiding worden een nieuwe quest rank, monsters en gebieden geïntroduceerd. Producent Ryozo Tsujimoto liet eerder weten dat de uitbreiding ongeveer dezelfde grootte heeft als de oudere ‘G’- of ‘Ultimate’-edities.

Riverbond

Riverbond is een hack en slash-game die een handgemaakt avontuur combineert met een verwoestbare pixelwereld. Je kan ervoor kiezen om alleen te strijden tegen grote bazen of samen met je vrienden. De ontwikkelaar belooft een grote wereld om te ontdekken met veel schatten en verschillende wapens. De game wordt deze zomer beschikbaar voor PS4, Xbox One en pc.

Predator: Hunting Grounds

Deze asymmetrische multiplayer-game moet een zeer bijzondere ervaring bieden. Een aantal spelers zit in het fireteam en wordt opgejaagd door de Predator uit de Predator-films. Terwijl het Fireteam bezig is met bepaalde voorwerpen bemachtigen en bepaalde doelwitten uitschakelen, jaagt de Predator op de soldaten.

De speler die deze rol vervult kan gebruikmaken van Alien-achtige technologie om de spelers uit het Fireteam zo snel mogelijk uit te schakelen. “Het maakt niet uit dat je een van de speciele eenheid bent. Als de Predator op je jaagt, ben je bang”, zegt een van de makers van de game in een blog over de game.

MediEvil

Nog even wachten tot oktober en dan kunnen we ook MediEvil spelen. Sony heeft tijdens de State of Play nieuwe beelden van de remake getoond. MediEvil is een actie-avonturengame waarin spelers het verhaal volgen van Sir Daniel Fortesque, waarin hij de invasie van antagonist Zavok probeert tegen te houden. De remake van MediEvil verschijnt exclusief op PlayStation 4 en ondersteunt 4K.

Away: The survival series

Deze game is gebaseerd op natuurdocumentaires. Het is de bedoeling dat je als vliegende buidelrat natuurlijke vijanden en natuurrampen overleeft. Vlucht voor een bosbrand of verstop je voor hyena’s, vlieg van boom tot boom en vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie wereld. Geen idee wat je kan verwachten? Check dan hieronder de trailer.

Final Fantasy 7 Remake

Square Enix heeft nieuwe gameplay van Final Fantasy 7 Remake getoond. Er gingen al een aantal dagen geruchten dat een nieuwe video van FF7 Remake in de presentatie getoond zou worden.

Het is voor het eerst dat de remake getoond wordt sinds de onthulling op PSX 2015. Sindsdien is de game bij Square Enix in ontwikkeling, maar werd er zeer weinig informatie naar buiten gebracht. Wel is bekend dat de game in episodische vorm op PlayStation 4 moet uitkomen, maar het is niet duidelijk of dat inmiddels nog het geval is.

Aan het einde van de nieuwe trailer wordt gemeld dat er in juni meer volgt. Aangezien Sony geen persconferentie op E3 houdt, maar Square Enix wel, wordt er mogelijk daar nieuwe informatie rondom de game gegeven.

Limited edition ps4

Tot slot kondigde Sony een Limited Edition PlayStation 4 Slim aan. De consle bevat een 1TB-harde schijf en is metaalgrijs. De console wordt deze zomer uitgebracht ter ere van de Days of Play, een evenement in juni waarbij veel games en PS4-modellen in de aanbieding gaan. Verwacht wordt dat het model 299 euro gaat kosten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fortnite Season 9 kent futuristische update

Column: Wat is een review nou eigenlijk?