in

Amazon-mmo New World is weer eens uitgesteld


Het spel had eerst vorig jaar augustus moeten verschijnen, maar werd uitgesteld naar de lente van dit jaar. Nu is de game opnieuw uitgesteld naar 31 augustus dit jaar. 

In een update schrijft men: “We werken hard aan opties voor de end-game die we graag op lancering in de game willen hebben. Deze opties zijn deze lente nog niet klaar. Daarom brengen we New World op 31 augustus 2021 uit. Met die extra tijd kunnen we substantiële verbeteringen aanbrengen terwijl we de game oppoetsen en fine-tunen.”

Op 20 juli moet een gesloten bèta van de game beginnen. Mensen die het spel hebben gereserveerd, kunnen meedoen.

New World is een sandbox-mmo die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie. Uniek is dat de setting is geïnspireerd door hoe het er echt aan toeging in Noord-Amerika in die tijd, maar dat veel van de legendes en mythes uit die tijd echt zijn in de game. Spelers kunnen alleen, maar ook gezamenlijk bouwen aan een eigen beschaving.

Amazon Game Studios heeft vooralsnog niet veel geluk wat betreft het uitbrengen van spellen. Eerder lanceerde het de free-to-play shooter Crucible. Na negatieve reacties en weinig spelers ging de game terug in gesloten bèta en werd daarna geannuleerd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Protagonist vs Antagonist

Nieuwe draadloze Xbox-headset van Microsoft aangekondigd