in

Amazon waarschuwt dat het niet alle PlayStation 5 pre-orders kan nakomen


Dat blijkt uit een e-mail die de site naar alle Amerikanen die de PS5 via Amazon hebben besteld hebben ontvangen. In de e-mail staat dat het bedrijf men “alvast wil laten weten dat je dit item mogelijk niet op de dag van release ontvangt door de grote vraag”.

Amazon laat in de e-mail wel weten dat het “alles eraan doet om het item zo snel mogelijk aan je te leveren”. Het is niet bekend of dit ook voor bestellingen geldt die via Amazon.nl zijn gedaan.

Afgelopen weken kon de PlayStation 5 wereldwijd worden gereserveerd. Doordat de pre-orders vrij plotseling live gingen, vielen veel gamers buiten de boot. Ook in Nederland en België hebben pre-orders binnen enkele minuten hun max bereikt. Winkelketen Game Mania had al maandenlang pre-orders staan en heeft klanten gebeld om aan te geven of ze kans maken op een PS5 op lancering. Bol.com gaf via social media aan dat iedereen die de console heeft kunnen reserveren, hem op lanceringsdag krijgt.

PlayStation 5 komt op 19 november uit in de meeste landen ter wereld, waaronder Nederland en België. In een aantal landen, waaronder de VS en Japan, komt de console op 12 november uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laadtijden Xbox One S en Xbox Series S vergeleken

Monster Hunter Rise-amiibo getoond