in

Among Us kan nu op de Switch gekocht worden


Daarmee is Switch de eerste console waarop Among Us speelbaar is. De game was al wel beschikbaar op pc en mobiel. De plotselinge release van de game werd gisteren tijdens de Indie World Showcase aangekondigd. De Switch-versie bevat daarbij cross-play.

In Among Us moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is.

Naast Among Us werden er nog meer indiegames voor de Switch tijdens de Indie World Showcase aangekondigd. Zo komen aanstaande zomer Spelunky en Spelunky 2 naar de Switch. Super Meat Boy Forever verschijnt net als de pc-versie op 23 december. De populaire puzzelgame Grindstone van Capybara Games is ook gisteren plotseling voor de Switch uitgekomen. De futuristische actieplatformer Cyber Shadow verschijnt op 26 januari. Andere games die in de presentatie voorbij kwamen, waren onder andere Calico, Tunche, Gnosia en Happy Game. De Indie World Showcase is hieronder in zijn geheel te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Cayo Perico Heist is nu beschikbaar in GTA Online

Pc-versie Game Pass ontvangt volgend jaar pas EA Play