in

Animal Crossing: NH is snelst verkochte Nintendo-game in Europa ooit


Dat heeft het Japanse bedrijf aangekondigd. In een jaar tijd zijn er zeven miljoen exemplaren in Europa van verkocht. Het gaat hierbij om fysieke en digitale exemplaren van de game bij elkaar opgeteld. 

Globaal gezien is New Horizons tot 1 januari dit jaar wereldwijd 31,18 miljoen keer verkocht. Het is niet bekend hoe hoog de teller voor wereldwijde verkopen inmiddels staat. De game is de één na bestverkochte Switch-game na Mario Kart 8 Deluxe.

Stephan Bole, directeur van Nintendo Europa: “We zijn erg dankbaar dat Animal Crossing: New Horizons zo warm is ontvangen door zoveel spelers in Europa. Animal Crossing is al geruime tijd populair in Europa en de aanhoudende groei is te danken aan de liefde die onze fans voor deze unieke reeks hebben.”

Eerder deze week werd aangekondigd dat New Horizons morgen een verjaardagsupdate krijgt. Alle spelers krijgen een verjaardagstaart opgestuurd en spelers kunnen meer custom designs opslaan. Ook kunnen paraplu’s en vlaggen met custom designs aangepast worden. Tot slot worden er nieuwe items aan de game toegevoegd, waaronder een scheetkussen voor 1 april. 

Animal Crossing: New Horizons

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Starfield wordt deze zomer onthuld, komt dit najaar uit’

Bethesda-game Starfield moet deze zomer nog komen – Ben jij enthousiast?