in , , ,

Anthem Next is geannuleerd

Bioware heeft de ontwikkeling van de nieuwe versie van Anthem stopgezet.
 
De nieuwe versie, die ook wel bekendstond als ‘Anthem Next’, was sinds eind 2019 in de maak. Het in 2018 uitgebrachte Anthem bracht namelijk niet het beoogde succes voor Bioware en uitgever Electronic Arts. Anthem Next zou de game flink op de schop nemen en het spel mogelijk populairder dan ooit maken.
 
In een blogpost laat Bioware weten dat de ontwikkeling helemaal is stopgezet. De vinger word daarbij gewezen naar de situatie rondom corona en het feit dat mensen moeten thuiswerken. Bioware laat weten dat de huidige versie van Anthem speelbaar blijft.
 
In de blogpost wordt ook gemeld dat Bioware zich nu volledig gaat richten op de Mass Effect-franchise, het langverwachte volgende deel van Dragon Age en updates voor Star Wars: The Old Republic.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Misschien maar beter ook. Ik hoop dat Biowares volgende game een topper mag worden, zijn ze na alle shit wel weer even aan toe.

aupslegend
aupslegend
2 jaren geleden

Deze game heeft me geleerd nooit meer te pre-orderen. Dan zie je dat cyberpunk allemaal rechtszaken aan hun broek krijgt maar dit gedrocht mocht gewoon. Vervolgens allemaal loze beloftes en nu de game cancelen.

Sony’s onder geschoven kindje

Nederlandse game Bomb Rush Cyberfunk krijgt nieuwe trailer