in

Apex Legends draait in 30 fps op Nintendo Switch


Dat hebben ontwikkelaars van Panic Button – de studio verantwoordelijk voor de Switch-versie van de game – gemeld in een interview met Famitsu. De framerate geldt zowel wanneer de game op televisie als op de Switch zelf wordt gespeeld. Verder draait de game docked in 720p en in een resolutie van 576p op het Switch-scherm zelf.

De free-to-play-game moet in de loop van vandaag op de Switch eShop verschijnen. Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar. 

Begin februari is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Apex op Switch zal 30fps draaien op handheld (576p) en tv (720p)

Update: In Duitsland wil men transparanter zijn over lootboxen in games