in

Apex Legends op Switch

Met een beetje mazzel kan je vandaag Apex Legends binnenhengelen voor de Nintendo Switch. Iets wat je gaat doen? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Yes! Ga het sowieso even proberen, was het nu al duidelijk of je je progress ook meeneemt?

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden
Antwoord aan  MartinVerschoor

Nou, mooi excuus voor een smurf account 😀

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Denk het niet speel het ook nog amper op de Xbox.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb het nog nooit gespeeld. Lijkt me best leuk, maar ik kan m dan denk ik beter op de PlayStation spelen, wil ik er echt aan beginnen.

Ik heb alleen niet zoveel tijd om online te gamen. Online gamen vind ik erg leuk, maar alleen als ik er iets van bak. Mede om die reden heb ik al jaren geen COD meer gekocht (ook omdat ze te weinig vernieuwen naar mijn mening), maar eerder speelde ik het volle bak en kon ik het best aardig. Als ik echter maar een paar potjes per week kan, kom ik er nooit lekker in.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Ik ga zeker even checken hoe het draait. Maar als ik het echt weer zou gaan spelen, is dat toch echt op PS5 of Xbox.

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden
Antwoord aan  MonsterCrab

Aangezien het toch geen cross progress is kun je wel lekker beetje aankloten op de bank op de Switch. Kort portje Apex, beetje knallen en weer wegleggen.

El hunterr
El hunterr
1 jaar geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Zo raar dat het niet kan… Maarjah je het blijft EA en ze zien je liever 2 keer voor een skin betalen.

Ik ga de game ook proberen.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Lichtelijk off topic, maar weet iemand hier misschien waarom dit spel op pc crasht zodra ik in-game kom? Als ik trainingmodus opstart, gebeurt dit direct. Als ik die Firing Range opstart, kan ik 5 meter in-game lopen (en er is dan niks aan de hand, gewoon 144fps enzo) voordat hij eveneens crasht. De error zegt dan letterlijk iets in de zin van dat het probleem aan de game ligt en nodig moet worden gefixt. Maar is er iets wat ik er zelf aan kan doen? Compleet hopeloos en anders ben ik toch op deze Switch-versie aangewezen… 😉

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden
Antwoord aan  MartinVerschoor

Drivers wel, alles eraf gecleaned met DDU en daarna opnieuw geinstalleerd.

Spel in zn geheel verwijderen en herinstalleren eigenlijk nog niet eens gedaan nee. Dat vanavond eerst maar eens even proberen. 🙂

Counter-Strike: Global Offensive en andere games kort van Steam verdwenen

Minecraft-speler maakt 2D-versie van Minecraft speelbaar in de game