in

Apex Legends komt op 9 maart naar Nintendo Switch


De gratis te downloaden game werd vorig jaar al voor Switch aangekondigd, maar sindsdien was het stil rondom de overzetting. Gisterenavond is aangekondigd dat de battle royale-shooter dus op 9 maart naar de hybride console komt.

Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar.

Gisteren is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.

Het achtste seizoen van Apex Legends heet Mayhem en is sinds gisteren speelbaar op Xbox- en PlayStation-consoles, alsmede pc. Het nieuwe personage Fuse wordt geïntroduceerd, alsmede een wapen genaamd de 30-30 Repeater en een aangepaste King Canyon-map.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Resident Evil-crossover in The Division 2 nu beschikbaar

Battlefield 6 moet ergens deze lente worden onthuld