in

Assassin’s Creed: Odyssey heeft grootste spelwereld ooit in AC-reeks


Kotaku heeft alle informatie die het op E3 te weten is gekomen over Odyssey verzameld in een artikel. Er staan tientallen feiten in, waarvan bovenstaande er één is. Er moet behoorlijk wat variatie in de spelwereld komen, van bossen tot besneeuwde bergen. Er zitten zelfs secties in de spelwereld waar spelers nooit komen als ze alleen de hoofdmissies doen.

Odyssey krijgt een vergelijkbaar post-release traject als Origins, met updatens en mogelijk downloadbare content. Ubisoft geeft aan nog niet te praten over de Discovery Tour, wat er op lijkt te wijzen dat deze terugkeert voor Odyssey. Ook content uit de moderne tijd zit weer in de game, al is het deze keer mogelijk optioneel.

Er zitten meer quests in de game die zonder geweld zijn op te lossen. Een aantal van de romantische opties die spelers hebben zijn met mensen die al in een relatie zitten, wat weer problemen op kan leveren. De game heeft in totaal zo’n dertig uur aan interactieve verhaalvertelling, maar de game zelf kan veel meer tijd in beslag nemen.

Odyssey bevat een systeem waarbij spelers regionale leiders kunnen vermoorden om de overkoepelende leiders zwakker te maken. Het kan er ook voor zorgen dat nabijgelegen steden de stad in kwestie aanvallen om hem over te nemen. Er zitten in totaal 27 stedelijke staten in het spel.

Assassin’s Creed: Odyssey wordt door tien verschillende studio’s gemaakt, waarvan twee studio’s extern zijn. Ubisoft Quebec heeft de leiding. De game komt op 5 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Bekijk hieronder de gameplaytrailer die Ubisoft tijdens zijn E3-persconferentie toonde.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

E-sport-update: Nederlander voor tweede keer wereldkampioen Rocket League

Call of Duty: Black Ops 4-season pass zorgt voor boze reactie fans