in

Assassin’s Creed Odyssey-map is grootste in de franchise


Toen GamingBolt vroeg over de grootte van de map vertelde Phillips het volgende: “Het is de grootste map die we tot nu toe gebouwd hebben. Er is veel zee aanwezig en zeegevechten gaan weer naadloos over in de rest van de gameplay. Er is dus zowel ter land als ter zee veel te verkennen. De game zit vol plekken om te ontdekken, mensen om te vinden, verhalen om te beleven en quests.”

Assassins Creed Odyssey

Een map van Griekenland in Assassin’s Creed Odyssey

Zeegevechten

Net zoals Assassin’s Creed Rogue en Assassin’s Creed 4: Black Flag zal Assassin’s Creed Odyssey weer zeegevechten bevatten. Spelers kunnen volgens GamingBolt “bijna iedereen” inhuren als crewleden voor het schip en het is mogelijk vijandelijke schepen te laten zinken door ze te rammen.

Op Twitter wordt nog meer uitleg gegeven over hoe Odyssey de zeegevechten vernieuwd heeft. Zo zijn er veel upgrades beschikbaar voor het schip en is het mogelijk crewleden ook op het land te gebruiken om vijanden af te leiden. Met de vaardigheid ‘call to arms’ is het zelfs mogelijk je crew te laten vechten tegen npc’s. Ook is er een dynamisch weersysteem aanwezig.

Assassins Creed Odyssey

Het schip in Assassin’s Creed Odyssey

Verschillende eindes

Ubisoft vertelt ook dat het einde afhangt van de keuzes die gemaakt worden tijdens het spel. Veel details willen ze daar echter niet over kwijt. Als antwoord op de vraag of beslissingen invloed hebben op het einde vertelde het bedrijf het volgende: “Ja. We willen echter nog niet teveel weggeven over hoe dialoogopties een impact hebben op het verhaal, want dat moeten spelers zelf ontdekken. Zijmissies hebben ook uiteenlopende eindes.”

Ook laat Ubisoft weten dat er een boek zal komen met Kassandra in de hoofdrol. Het einde van dit verhaal komt echter niet per se overeen met het einde van de game, omdat spelers zelf een pad kunnen kiezen.

Tenslotte wordt bekendgemaakt dat alle fysieke kopieën van Assassin’s Creed Odyssey twee voorkanten hebben. Fans kunnen kiezen tussen Alexios of Kassandra op de cover van hun doosje door deze om te draaien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beste Game E3 2018 #2 – The Last of Us 2 vs. Fifa 19

Mario Tennis Aces review – Heerlijke partygame met een pittig avontuur