in

PS5-versie Assassin’s Creed Valhalla draait mogelijk ook in 4K en 60 fps


Eerder werd al bekendgemaakt dat de game ook in 4K en 60 fps draait op Xbox Series X. Hoewel Ubisoft dezelfde kwaliteit nog niet voor de PlayStation 5-versie heeft bevestigd, claimt de Duitse redactie van Eurogamer dat dit wel het geval is.

Fans speculeren nu dat Eurogamer de informatie per ongeluk online heeft gezet voordat het officieel is aangekondigd. Daarbij wordt in het artikel ook gemeld dat Valhalla op de PS5 gebruikmaakt van de SSD-schijf om de laadtijden te verbeteren, en van de Tempest Engine om 3D-geluid te produceren.

Assassin’s Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin’s Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla komt op 10 november uit op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. De PlayStation 5-versie is tegelijk met de lancering op 19 november verkrijgbaar.

Assassin's Creed Valhalla

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fifa 21 krijgt geen demo

Microsoft koopt in de toekomst mogelijk meer gamebedrijven op