in

Gameplay-beelden Minecraft Earth onthuld


Tijdens een demonstratie werd getoond hoe de wereld van Minecraft naar de echte wereld wordt gebracht door middel van augmented reality. De game heet Minecraft Earth en maakt het mogelijk om elke pixelcreatie in de echte wereld te bouwen.

Tijdens de demonstratie is te zien hoe een klein kasteel wordt vergroot tot ware grootte. Het is zelfs mogelijk om aan hendels te trekken en met monsters te vechten. Uiteraard is ook de basis van de game werkzaam in deze nieuwe versie. Het bouwen en afbreken van de door blokken gemaakte constructies is ook mogelijk. Als je met meerdere mensen speelt kan je van elkaar zien welke blokken of gereedschappen diegene vastheeft om verwarring te voorkomen.

Minecraft

Minecraft Earth wordt uitgebracht om het tienjarig bestaan van Minecraft te vieren. De game zal gratis te downloaden zijn voor Android en iOS. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar de gesloten bèta begint deze zomer mogelijk al. Er wordt meer over het spel onthuld tijdens het Minecon-evenement dat misschien deze zomer al wordt georganiseerd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inside the Game: gamedesigner en programmeur Adriaan de Jongh

Pokémon Sword en Shield lanceren op 15 november