in

Back 4 Blood van makers Left 4 Dead komt in juni 2021 uit


Tijdens The Game Awards werd eerst een CGI-trailer van de game getoond, waarna er een gameplaysegment werd uitgezonden. Beide trailers zijn hieronder te zien. De game moet op 22 juni volgend jaar uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Xbox One. De gesloten alfa begint op 17 december in de VS, maar is niet beschikbaar in Nederland.

Turtle Rock Studios is de ontwikkelaar van The Left 4 Dead-games, waarin een groep spelers het in verschillende levels opnemen tegen zombies. Hun nieuwe game Back 4 Blood, dat eerder al wat aangekondigd, moet soortgelijke gameplay bevatten. Het is echter geen vervolg op de Left 4 Dead-games.

Het doel van het spel is om zombie-games nieuw leven in te blazen, door de beste elementen van het genre te combineren met nieuwe functionaliteiten en technologieën. Ook zegt Turtle Rock Studios dat het spel wordt ontwikkeld met de focus op co-op en multiplayer, om een universum te creëren voor alle fans van het zombiegenre.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft: ‘Schroef verwachtingen voor Game Awards rondom Xbox terug’

Eerste beelden nieuwe Warzone-map onthuld