in , , , , ,

Balan Wonderworld

 

Nieuwe video van Dunkey over Balan Wonderworld

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Haha mooie video. Ik lach wel, maar ik kan hier eigenlijk wel erg pissig over worden. Dat bedrijven, waarschijnlijk vanwege tijdsdruk, gewoon troep op de markt brengen.

Dit kan toch niet? Niemand zou deze pleuriszooi moeten kopen. Zijn theorie over het trollen vond ik wel grappig trouwens.

Als ik hier gamedesigner zou zijn, zou ik snel ander werk proberen te zoeken. Ik zou mijn naam niet aan zo’n wanproduct willen verbinden.

Dit is hetzelfde als de Praxis. Die hebben een goedkope lijn, maar dat is allemaal troep dat gewoon zijn functie niet vervult. Bijvoorbeeld afplaktape die gelijk in tweeën splijt als je het van de rol af probeert te halen en vervolgens krult, om je poot blijft plakken enzovoort. Of de goedkope verf. Als je daar zwart van koopt en je verft een wit oppervlak, dan heb je na vijf keer nog steeds wit doorschijnen. Zulke troep dat je daarna nog een keer naar de winkel moet om een duurdere variant te kopen.

Sorry voor mijn frustratie, maar zo voelt deze game ook als ik het zo zie. En als je ooit naar de praxis gaat, koop nooit ergens de goedkoopste variant van.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Deze game voelt als een importgame uit Japan van twintig jaar geleden. Niet als grote game die in het Westen wordt uitgebracht door een bekende uitgever als Square Enix.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden

Hahaha, die video is echt prachtig! :’-D
En die game is echt zo dramatisch slecht… :’-)

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door PietS.

A little bit more speed, makes a lot of difference

Meer dan tien miljoen Geforce Now-leden