in

Dit is de nieuwe Baldur’s Gate 3-update Nature’s Power


Het was al bekend dat de vierde update van de Early Access-game er aan zat te komen, maar nu zijn er ook details bekendgemaakt. Zo wordt er een nieuwe speelbare klasse toegevoegd in de vorm van de Druid. Die kan onder andere in een wolf, das, raaf, kat en spin veranderen. In totaal heeft de Druid meer dan dertig spreuken en mogelijkheden.

Volgens Larian reageren NPCs in de game op de verschillende dierlijke vormen die spelers aannemen. Zo kan men praten met andere beren in het spel door als beer rond te lopen. 

Verder worden er diverse aanpassingen aan Baldur’s Gate 3 gemaakt met de nieuwe update. Zo kan men met een ‘Loaded Dice’ spelen, waarbij elke interactie in de game afhankelijk is van een gesimuleerde rol met een dobbelsteen. Ook worden er diverse aanpassingen gedaan die de game fijner speelbaar moeten maken. Zo komt er de mogelijkheid om doelwitten uit te kiezen door op portretten te klikken, komt er een aparte knop om fakkels te gebruiken en is er een optie om van gevechen weg te vluchten.

De nieuwe patch voor Baldur’s Gate 3 moet “zeer binnenkort verschijnen, wanneer hij klaar is”.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het Metal Gear Solid-bordspel is geannuleerd

Aandelen Activision, EA en Take-Two gekocht door Saoedi-Arabië