in

Update: Releasedatum Warzone bekend


Er gingen al lange tijd geruchten rond dat er binnenkort een battle royale-modus van Call of Duty Modern: Warfare verschijnt. Nu is er een timer verschenen op de ‘verborgen’modus die aftelt naar morgen 16:00. Het lijkt erop dat dit gaat om de lancering van Warzone. Het tabblad is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk morgen uit op alle platformen.

Warzone

Origineel bericht :Warzone, de nieuwe battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare, is onthuld door het YouTube-kanaal Chaos.

Eerder lekte het bestaan van de battle royale-modus al uit, maar nu zijn er ook echte beelden van te zien. Waarschijnlijk is het YouTube-filmpje te vroeg online geplaatst en breekt Chaos hiermee een embargo, aangezien wereldwijd nog geen andere aankondiging is gedaan.

De battle royale-modus wordt free-to-play en komt ook als standalone game beschikbaar, dus spelers hoeven niet Call of Duty: Modern Warfare te kopen. Daarbij wordt de gameplay cross-platform, zodat spelers op verschillende systemen met en tegen elkaar kunnen spelen.

De game krijgt zover bekend twee modi. Daarbij kunnen mensen alleen spelen, of in teams van twee en drie. In totaal doen er 150 spelers per potje mee. Mensen kunnen killstreak- en revive-tokens kopen door stations te plunderen. Meer details, zoals de releasedatum van Warzone, zijn nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Batman: Arkham Asylum

Reggie Fils-Aime treedt toe tot raad van bestuur GameStop