in

Battlefield 2042 heeft geen campaign – Oke of niet oke?

In een interview van GamesRadar met DICE werd duidelijk dat Battlefield 2042 geen singleplayer campaign gaat krijgen. 

“This allows us to focus. We really want to push the scale here and deliver on our three key multiplayer experiences,” zegt General manager Oskar Gabrielson. Hij stelt echter de mensen die een verhalende ervaring willen gerust:

We’ll still be able to deliver a compelling narrative within the world that we’re building and, as you’ll see, the world and the narrative will develop through the live service, and through the eyes of the Specialists.”  

Vermoedelijk wordt hiermee een soortgelijke ervaring bedoeld als wat Fortnite biedt, waarin verschillende seizoenen een verhaal vertellen door middel van updates. Athans, dat is mijn two cents.

Ik was benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ikzelf heb erg genoten van de singleplayer van BF3 en 4. Toen ze overstapten naar verschillende verhalen in BF1 begon ik het minder te voelen. Dus voor mij is het een grijs gebied. Wat dat betreft vind ik: liever helemaal multiplayer, of een goede singleplayer zonder losse verhalen. Dus ik vind het niet zo heel erg, wat jullie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Don Carpaccio
Don Carpaccio
2 jaren geleden

70 euro voor een multiplayer-only-game en een hoop kostelijke battlepasses in de toekomst…
Deze game laat ik met plezier liggen.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Mja, er zijn betere FPS games qua campaign denk. BF is toch een MP game vind ik.

Luigi1985
2 jaren geleden

Bij dit soort games begin ik altijd braaf aan de singleplayer maar na een half uur hoop ik altijd al dat ie snel afgelopen is zodat ik met multiplayer kan herinneren. Lang niet meer een fps gespeeld trouwens

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Erg jammer dit heb laatst toevallig de single player van Battlefield 1 en v gespeeld en die waren eigelijk best wel goed!!

TheChief
2 jaren geleden

Op de uitzondering van Bad Company 2 na waren alle BF campaigns vreselijk slecht uitgewerkt in mijn optiek. Die van BF1 was nog het meest verteerbaar maar voelde toch bij tijd en wijlen aan alsof je tegen bots speelde in een multiplayermap.

Die van BF3 en 4 waren krankzinnig slecht uitgewerkt met irritante quick time events, voorspelbare stereotype personages etc.

Ik speel BF al sinds 2002 enkel voor de multiplayer dus persoonlijk zal ik het ontbreken van een singleplayercampaign niet betreuren.

Janucci
2 jaren geleden

Gemengde gevoelens, een game als Battlefield voor de campaign kopen is in 2021 niet meer een realistische gedachte vind ik. Desondanks wel heel jammer dat het nu compleet afwezig zal zijn. Ik denk dat een pure FPS als singleplayer game in 2021 misschien überhaupt niet meer zo denkbaar is als voorheen. Je ziet veel FPS elementen terug in andere games die wel georiënteerd zijn op verhaal (Far Cry een goed voorbeeld) maar genres wat meer mixen (RPG/Survival elementen).

Toch, als je die authentieke oorlogs-/slagveldervaring wilt in singleplayer is het tegenwoordig wel goed zoeken..

Snake_NL
Snake_NL
2 jaren geleden

BFV campaign was gewoon boring. Niemand koopt BFV games om de campaign natuurlijk en ik heb er op de pc toen genoeg tijd in gestoken en vermaakt. Een game als BF zet ik meer uren in om dan een gemiddelde singleplayer game. Ik heb er persoonlijk niet zo’n moeite mee.

Microsoft stelt binnenkort ruim 40 demo’s van Xbox-games beschikbaar

Nintendo Switch-gebruikers melden alsnog problemen na systeemupdate