in

Battlefield 2042, wat vinden we er van?

Dus de online E3 is nu ten einde en we hebben de trailers gezien waarin BF2042 officieel werd aangekondigd. Alleen, wat voor chocola maken er nu van met zijn allen?

Kijk je wel/niet uit naar deze game? Wat voor impact gaat het opschalen naar 128 spelers hebben voor de gameplay, wordt het nog intenser of gewoon een ordinaire clusterfuck van granaatspam?

Is het idee van de specialists goed dan wel slecht? Hadden we beter pre-defined classes kunnen hebben zoals in voorgaande delen, zodat er duidelijke voor- en nadelen zijn aan het kiezen van een zekere class op een bepaald moment?

Recentelijk is ook aangekondigd dat de game maps uit eerdere BF-delen zal aanbieden onder de naam BF Hub. Is dit goed of slecht? Lopen we het risico dat het spel te lang blijft hangen in nostalgie naar vorige delen zonder een eigen identiteit op te bouwen?

Wat vinden jullie allemaal?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik heb er erg zin in! Ik ben eigenlijk compleet afgestapt van multiplayer games, en al helemaal van shooters. Maar Battlefield had altijd al een speciaal plekje in mijn hart. Battlefield 1 opzich wel mee vermaakt, maar BFV nooit gespeeld. Het moet een moderne setting zijn van mij.

Wat dat betreft is BF2042 nice. Maar gameplay-wise is het nog de vraag. Ook ik weet niet zo goed wat ik vind van de veranderingen in klassen. Ik vond het juist leuk dat je een beetje gebonden was aan je klasse.

Klassieke maps spelen in de HUB vind ik zelf een tof ding. Vooral omdat het zo afgescheiden wordt van de main game.

Al met al heb ik er zin in. Hoe leuk de game werkelijk is en hoelang hij dat blijft, is nog de vraag..

PES 2022 wordt op 21 juli officieel onthuld

Sonic Mania en Horizon Chase Turbo tijdelijk gratis op Epic Games Store