in , ,

Battlefield 6 komt er aan!

Als iemand die helemaal gaar en klaar is met online shooters waar je elk potje maar een beetje schiet loop ik toch ontzettend warm voor de aankomende Battlefield. 

Ik was altijd al meer van de BF-kant dan de CoD-kant; meer strategie, mindere snelle TTK (Time-to-kill) wat zorgde voor meer firefights. Grootschalige gevechten veel spelers en grote maps lust ik ook liever dan de close combat dat CoD heeft. Echter wist Battlefield 1 mij minder lang aan de haak te houden en Battlefield V ben ik nooit ingedoken. De wereldoorlog setting is voor mij maar even leuk.

Met “Battlefield 6” lijkt DICE eindelijk terug te gaan naar de moderne tijd met een whopping 128 spelers op de next-gen consoles. Ander goed nieuws is dat het geïnspireerd zal zijn door Battlefield 3. Nu is BF3 naar mijn mening het toppunt van de franchise.

Ik hoop dat de vernietiging van gebouwen en… nouja eigenlijk alles wat los en vast zit, naar een nieuw niveau getild wordt. 128 spelers klinkt misschien chaotisch, maar misschien worden de maps ook wel groter. Ook ben ik benieuwd hoe de Frostbite engine gebruik gaat maken van de kracht van de nieuwe consoles. Probleem is nog wel dat het vermoedelijk een cross-gen game wordt, jammer!

Volgens een insider krijgt BF6 ook weer Levolution, maar dan op steroids. Voor de mensen die een opfrisser nodig hebben: Levolution was de term de ze gebruikten voor de levels in BF4 die veranderen op basis van bepaalde factoren.  Zo had je de iconische grote wolkenkrabber, waar je op de begane grond en op het dak kon spelen. Werd de fundering echter te hard aangetast, dan ging het gebouw in pracht en praal instorten. In de puin die overbleef, vormde dan weer een nieuw speelgebied. Of een map waar je een overstroming kon veroorzaken, om zo de map vol te gooien met water, waar boten en jetski’s waardevoller worden.

Ik vond Levolution behoorlijk vet en het gaf vrij dynamische matches. Het is nog wel even aanzien wat EA nou precies bedoelt met “Levolution on Steroids”. Worden de maps dusdanig veranderd dat het misschien té veel wordt? 

Wat vonden jullie van Levolution? En hebben jullie bepaalde wensen die jullie graag terug zien in de aankomende Battlefield? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft wil Discord overnemen… voor slecht 10 miljard?!?!

Final Fantasy 11 voor mobiel is niet meer in de maak