in

Battlefield 6 moet ergens deze lente worden onthuld


Het vervolg op Battlefield 5 heeft nog geen officiële naam, maar EA maakte eerder al bekend dat Dice aan het spel werkt. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA gisteren liet CEO Andrew Wilson weten dat meer informatie over het spel gedurende “de lente” moet verschijnen. Daarbij herbevestigt hij dat de game rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar moet komen.

Eerder gingen er al geruchten dat de nieuwe Battlefield multiplayergevechten voor 128 spelers krijgt. Wilson leek hier gisteren ook naar te hinten. De game “maakt volledig gebruik van de kracht van de volgende generatie consoles om gigantische en meeslepende gevechten tot leven te roepen, met meer spelers dan ooit tevoren.”

Wilson vervolgt: “De game bevat maps van ongekende schaal. De nieuwe Battlefield bevat alle vernietiging, mogelijkheden voor spelers en gevechten met voertuigen en wapens waar de franchise om bekend staat, en verheft dat naar het volgende niveau.”

Wilson liet na aanhoudende vragen weten verder nog geen details te kunnen geven. “Wel geloven we dat het een nieuwe generatie voor Battlefield-games en -fans in gaat luiden.”

Battlefield V

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Apex Legends komt op 9 maart naar Nintendo Switch

PlayStation 5 is vorig jaar 4,5 miljoen keer verscheept