in

Battlefield voor mobiel in de maak, Battlefield 6 wordt nu intern getest


Dat hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Dice aangekondigd via een persbericht. De Battlefield-game voor mobiel is een compleet nieuwe Battlefield die losstaat van de aankomende Battlefield voor consoles en pc. 

De game, die speelbaar wordt op smartphones en tablets, wordt ontwikkeld door Industrial Toys. De Amerikaanse studio ontwikkelde eerder de shooterreeks Midnight Star voor iOS. Vaste Battlefield-ontwikkelaar Dice helpt mee met de ontwikkeling. Het spel moet ergens in 2022 verschijnen.

In het persbericht laat Oskar Gabrielson, de general manager van Dice, tevens weten dat de nieuwe Battlefield voor console en pc – een officiële naam is nog niet bekend – op dit moment intern gespeeld en getest wordt. De game moet ergens later dit jaar verschijnen en is nog niet officieel onthuld. “We beloven dat we de komende maanden véél te tonen hebben.”

De nieuwe Battlefield is in ontwikkeling bij Dice, alsmede Criterion en Dice LA. Electronic Arts Gothenburg helpt daarnaast mee met de ontwikkeling van de technologie achter de game. “Op dit moment polijsten en balanceren we het spel en maken we de best mogelijke Battlefield-game.” Gabrielson gebruikt in het persbericht termen als “alles veranderende destructie”, “gigantische gevechten” en “meer spelers en chaos dan ooit tevoren”. De onthulling moet “binnenkort” plaatsvinden.

Battlefield

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Immortals Fenyx Rising-dlc The Lost Gods nu beschikbaar

Eerste beelden van nieuwe versie Verdansk-map uit CoD: Warzone gelekt