in

Beelden van aankomende Warhammer-games en -dlc getoond


Zo werd er een nieuwe trailer getoond van Total War: Warhammer 3, dat later dit jaar naar pc komt. Hierin schittert de Skulltaker. Khorne is een koninkrijk in de Realm of Chaos en ook de demon Skarbrand is daar onderdeel van. 

Total War: Warhammer 2 krijgt een laatste uitbreiding in de vorm van de laatste Lord Pack, genaamd The Silence and the Fury. Hierin keren de Beastmen terug, die worden aangevoerd door Taurox The BRass Bull. Meer informatie over de dlc moet later volgen.

De compleet nieuwe game Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters werd onthuld. De game wordt ontwikkeld door Complex Games in samenwerking met Games Workshop en is een tactische turn-based rpg. Spelers ervaren de gevechten van het eenenveertigste millennium, die zich afspelen na de reis van de Grey Knights. Het spel verschijnt in 2022 voor Steam en Epic Games Store.

Daar bleef het niet bij: er werden nog veel meer games gerelateerd aan het Warhammer-universum getoond. Zo komt er een nieuwe Kerillian Career naar Warhammer: Vermintide 2, helpt Warhammer 40,000-schrijver Dan Abnett mee aan het aankomende Warhammer 40,000 Darktide, lanceert de mobiele game Warhammer 40,000: Lost Crusade binnenkort in de Verenigde Staten en werd het Blood Bowl 3-team Elven Union uitgelicht.

In december komt de auto-battler Warhammer Age of Sigmar: Soul Arena uit op pc en mobiel, er verschijnt een gratis uitbreiding genaamd Shadows Over Hammerhal voor de dungeon crawler Warhammer Quest: Silver Tower, de 2D-platformer Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef komt volgend jaar naar pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S en Nintendo Switch en de vr-game Warhammer 40,000: Battle Sister is nu uit op Oculus Rift.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Sony toont zeven aankomende PlayStation VR-games

Nintendo gaat in Japan een museum bouwen