in ,

Beelden van de Switch-versie van Apex Legends

Er is een nieuwe trailer uitgekomen van de Nintendo Switch-versie van Apex Legends.
 
De free-to-play-game komt op 9 maart naar de Switch eShop. Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar. De Switch-versie is ontwikkeld door Panic Button, dat ook Doom, Wolfenstein 2 en Warframe naar de Switch bracht.
 
Begin februari is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.
 
Het achtste seizoen van Apex Legends heet Mayhem en is sinds begin februari speelbaar op Xbox- en PlayStation-consoles, alsmede pc. Het nieuwe personage Fuse is geïntroduceerd, alsmede een wapen genaamd de 30-30 Repeater en een aangepaste King Canyon-map.
 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aliens Fireteam

De mooiste en lelijkste boxarts