in

Leer alles over Zelda: Skyward Sword HD


De trailer van bijna vijf minuten geeft een goed beeld van wat spelers in het spel kunnen verwachten, terwijl er beelden van de kleurrijke spelwereld worden getoond. Hieronder is de video te bekijken.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanceert op 16 juli voor Nintendo Switch. De game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Joy-Con-controllers de richting van Links slagen met het zwaard kunnen bepalen. Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in verschillende richtingen worden geduwd.

Overigens bleek eerder deze week dat Nintendo de tutorials in de game gaat aanpassen. Een vaak voorkomende klacht van de oorspronkelijke Wii-versie van de Zelda-game, is dat de tutorials te prominent aanwezig zijn. Het personage Fi geeft de speler bij zo’n beetje elk opgepakt item een uitleg over dit item. Wanneer de game wordt afgesloten en opnieuw wordt opgestart, wordt dit wederom bij elk opgepakt item gedaan. Hoewel Nintendo niet bevestigt wat de aanpassingen precies omhelzen, lijkt het waarschijnlijk dat dit wordt teruggeschroefd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op PlayStation Store staat er een geheimzinnige Dragon Age 4-file

Cloudversie Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts voor Game Pass aangekondigd