in

Ontdek wat jouw PlayStation-speelgedrag van 2019 is


In deze verzameling van gegevens kunnen spelers onder andere het aantal uur zien dat zij achter de console hebben besteed. Zo zijn er mensen die ruim 1.000 uur gespeeld hebben. Niet alleen de gespeelde uren zijn zichtbaar, ook de voorkeur voor genre, de top drie games en het aantal trofeeën dat een speler heeft verzameld gedurende het jaar.

Aan het einde van deze opsomming krijgen spelers een titel toegewezen, dat is er een uit zeven: Marksman, Action Hero, Speed Demon, Legendary Warrior, Master Explorer, Sports Phenom en Master Strategist. Deze wordt gegeven aan de hand van de meest gespeelde games.

playstation

Bij het genre is ook te zien hoeveel games de speler in deze genre heeft gespeeld en hoeveel uur daar aan is besteed. Als iemand benieuwd is naar hoeveel dagen hij/zij heeft gespeeld en op welke dag hij/zij het vaakst speelt, dan is dat ook te af te lezen, evenals de langste speelsessie van het jaar.

Spelers schijnen ook een prijs te kunnen krijgen aan de hand van de titel die zij hebben gekregen, deze link komt nu alleen nog om een grijs scherm uit, of een melding dat de gebruiker moet inloggen met een PSN-account. Spelers kunnen ook een dynamisch thema downloaden en speciale logo’s die iedere titel representeren.

Benieuwd naar jou resultaten? Klik dan hier.

playstation

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speedrunner speelt Ring Fit Adventure in 19 uur uit

Een helse en actievolle nieuwe trailer van Doom Eternal