in

Beleef games in het echt in MasterArena Arnhem


Zo is er in de gloednieuwe Game Arena de mogelijkheid om verschillende games te spelen, te race in een simulator of de ervaring van Virtual Reality te beleven. Hiernaast kunnen bezoekers in de Offline Arena los gaan op het paintball of indoor airsoft veld. Beide arena’s zijn uitgerust met camera’s die alles livestreamen via Twitch. In de toekomst komen er ook robotische airsoft-wapens te hangen die via Twitch te bedienen zijn.

Paintball World Arnhem en Cooler Master brengen samen de virtuele wereld en realiteit samen in ’s werelds eerste on- en offline ervaring. “We ervaren een groei van bezoekers vanuit de game community. Steeds vaker horen we game kreten van het veld komen. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met een partij met wortels in de gaming community om de game ervaring op het veld te versterken.”, aldus Rob Fuhler Paintball World. “We willen dicht bij de games blijven en niet alleen een map namaken zoals je het vaker ziet. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de verbinding van games en realiteit zodat de ervaring nog intenser wordt.”

MasterArena

In de Game Arena kunnen bezoekers bijvoorbeeld uit het niets ‘ontvoerd’ worden naar een speciale ruimte waar zij gebriefd worden met op de achtergrond het geluid van een vrachtvliegtuig. Spelers worden daarna ‘gedropt’ in een speelveld zonder wapen. Die moet eerst gevonden worden waarna spelers een battle royale-ervaring hebben. In een ander speltype krijgen ze een realistisch uitziende bom in hun handen en moeten deze door middel van een sleutel en cijfercode ontmantelen.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 13 april in Paintball World Arnhem de game-ervaring in het echt ervaren.

MasterArena

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drake zal Fortnite-lied maken in ruil voor Hotline Bling-emote

Gratis in-game spullen voor Fortnite-spelers