in

Bestanden wijzen op gloednieuwe Fortnite-modus 


De bestanden zijn gevonden in de nieuwste patch (16.40) van Fortnite. Volgens een gelekte beschrijving gaat het om een totaal nieuwe Fortnite-beleving en wordt er een compleet nieuwe map aan de game toegevoegd.

“Spelers worden onbewapend wakker aan de rand van een eiland, zonder enig idee te hebben hoe ze hier terecht zijn gekomen. Door snel naar wapens en munitie te zoeken moeten zij de nacht overleven terwijl duistere wezens over het eiland dwalen, opzoek naar prooi. 

De beschrijving leert ons verder dat spelers naast wapens, ook opzoek moeten gaan naar hun medespelers. Iedereen wordt namelijk op een willekeurig gedeelte van het eiland gedropt. Het uiteindelijke doel van de gamemodus is om gezamenlijk per helikopter het eiland te verlaten.

Fortnite-lekker HYPEX gaf eerder deze week al aan dat Epic Games werkt aan een vergelijkbare modus en deelde zelfs een aantal afbeeldingen van de nieuwe map.

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een nieuwe spelervaring, de geheimzinnige modus werd zelfs benoemd in de zaak tussen Apple en Epic. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe PlayStation VR 2-details – Ga jij het halen?

Days of Play keert terug met nieuwe uitdagingen en beloningen