in

Beste Game E3 2018 #2 – The Last of Us 2 vs. Fifa 19


The Last of Us 2 vs Fifa 19

The Last of Us 2

Releasedatum: 2019

Platform: PS4

Puristen vragen zich af of het een goed idee is om The Last of Us een vervolg te geven. Het eerste deel wordt gezien als een meesterwerk en daar blijf je volgens velen liever vanaf. Anderzijds is Naughty Dog een van de weinige ontwikkelaars die zichzelf keer op keer weet te overtreffen en daarom met het volste vertrouwen werkt aan The Last of Us: Part 2. De demonstratie die we tijdens deze E3 te zien kregen maakte een grote indruk en wekt de verwachting dat rauwe actie en emotionele momenten wederom de speerpunten van de game zijn. Ellie is ditmaal het (enige speelbare) hoofdpersonage en we zien hoe ze overleeft tussen brute bandieten en geïnfecteerde mensen in de postapocalyptische wereld. Verschillende gameplayelementen zijn gestroomlijnd, zoals de vuistgevechten, en de game ziet er filmischer uit dan ooit. Met zo’n veelbelovende titel en Naughty Dog aan het roer kan het zomaar zijn dat we hier te maken hebben met de beste game van volgend jaar.

Fifa 19

Releasedatum: 28 september

Platform, PS4, Xbox One, pc

Het grote Fifa-nieuws van dit jaar is dat Electronic Arts de Champions League-serie heeft vergaard, die in iedere modus wordt geïntegreerd. De Champions Legaue krijgt een eigen modus met alles erop en eraan, wordt onderdeel van de carrièremodus en speelt een rol in het verhaal van Alex Hunter. Andere aanpassingen zijn onder andere het Active Touch-systeem, dat voor vlottere animaties zorgt, en 50/50-gevechten, die duels om de bal realistischer maken. Ook krijgen spelers de beschikking over dynamische tactieken en is het schieten aangepast voor spelers die meer risico’s durven te nemen. Op basis van al deze mooie termen en een eerste speelsessie kunnen we stellen dat deze nieuwe Fifa weer een uitstekende voetbalgame kan worden.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Gisteren heeft Just Cause 4 nipt van Jump Force gewonnen!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Valve wordt aangepakt door de Kansspelautoriteit

Assassin’s Creed Odyssey-map is grootste in de franchise