in

Beste game E3 2018 #20 – Shadow of the Tomb Raider vs. Cyberpunk 2077


Shadow of the Tomb Raider

Releasedatum: 14 september 2018

Platform: PS4, Xbox One, pc

Shadow of the Tomb Raider laat Lara Croft van haar duistere kant zien. Wanneer ze een Maya-vloek activeert en een apocalyps volgt, beginnen de mensen om Lara heen zich sterk af te vragen hoever ze gaat om in haar vaders voetsporen te treden. Het Andesgebergte rondom Peru, waar de game zich afspeelt, heeft ook gevolgen voor gameplay. Er is meer water in de omgevingen en stealth speelt over het algemeen een grotere rol. Spelers zijn vaker aangewezen op hun handen, Lara’s pijl en boog, of de inmiddels iconische ijsbijl. Verder is onze eerste indruk vooral dat Shadow of the Tomb Raider in de basis weinig afwijkt van de vorige delen. En dat is geen probleem, want de eerste twee delen zijn uitstekend.

Cyberpunk 2077

Releasedatum: n.n.b.

Platform: PS4, Xbox One, pc

CD Projekt Red verbrak tijdens de Microsoft-persconferentie na vijf jaar de stilte rondom Cyberpunk 2077. De trailer en exclusieve gameplaydemo liet ons kennismaken met Night City, een bruisende en gevaarlijke stad die je vanuit het eerstepersoonsperspectief bekijkt. Als V neem je klussen aan die draaien om lugubere bendes die van alles aan hun lichaam vervangen of zelf handelen in implantaten. De game speelt verrassend genoeg als een shooter met ontzettend veel creatieve en brute gameplaymechanieken, maar ook biedt Cyberpunk talloze keuzes die niet onderdoen voor die uit The Witcher 3: Wild Hunt. Het keuzesysteem uit die game wordt ook voor deze titel gebruikt en bepaalt meer dan ooit het verloop van missies. Wat we tot nu toe van Cyberpunk hebben gezien is zeer indrukwekkend en stiekem nog beter dan we hadden gehoopt.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Yoshi in het zonnetje – Van rijdier tot grootheid

Alle uitbreidingen voor Battlefield 1 en 4 gratis