in

Beste game E3 2018 #8 – Cyberpunk 2077 vs. Sekiro Shadows Die Twice


Cyberpunk 2077

Releasedatum: n.n.b.

Platform: PS4, Xbox One, pc

CD Projekt Red verbrak tijdens de Microsoft-persconferentie na vijf jaar de stilte rondom Cyberpunk 2077. De trailer en exclusieve gameplaydemo liet ons kennismaken met Night City, een bruisende en gevaarlijke stad die je vanuit het eerstepersoonsperspectief bekijkt. Als V neem je klussen aan die draaien om lugubere bendes die van alles aan hun lichaam vervangen of zelf handelen in implantaten. De game speelt verrassend genoeg als een shooter met ontzettend veel creatieve en brute gameplaymechanieken, maar ook biedt Cyberpunk talloze keuzes die niet onderdoen voor die uit The Witcher 3: Wild Hunt. Het keuzesysteem uit die game wordt ook voor deze titel gebruikt en bepaalt meer dan ooit het verloop van missies. Wat we tot nu toe van Cyberpunk hebben gezien is zeer indrukwekkend en stiekem nog beter dan we hadden gehoopt.

Sekiro Shadows Die Twice

Releasedatum: 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

FromSoftware verraste vriend en vijand door Sekiro: Shadows Die Twice aan te kondigen tijdens de Microsoft-persconferentie. Ditmaal gooit de Soulsborne-ontwikkelaar het over iets andere boeg door een snelle samoeraigame aan te kondigen in een fantasierijke versie van het feodale Japan. De game bevat meer verticale gameplay, waarbij je over de daken rent met een katana, en zelfs stealth-secties. Met name prothetische arm van de protagonist biedt een hoop interessante mogelijkheden, zoals een hamer om de schilden van vijanden te breken of projectielen om ze van afstand te bestoken. In hoeverre Sekiro net zo pittig wordt als de Dark Souls-games moet nog maar blijken, maar we verwachten eigenlijk van wel.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Gisteren won Shadow of the Tomb Raider met gemak van Forza Horizon 4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spelersaantal Pokémon Go op hoogste punt sinds lancering

Warhammer: Vermintide 2 en Fallout 3 naar Xbox Game Pass in juli