in

Bestel de Xbox One S All-Digital Edition voor 229 euro bij MediaMarkt


Een totaalpakket

Net zoals bij de Xbox One S is het met de All-Digital Edition mogelijk om games in 4K en in HDR af te spelen, waar je zeker met de juiste televisie de meest realistische beelden mee op het beeldscherm tovert. Dat geldt net zo goed voor films en series die je streamt via de console.

Aangezien je al je games en films via het apparaat downloadt, is genoeg opslagruimte wel gewenst. De Xbox One S All-Digital Edition komt dan ook met 1 TB aan interne opslagruime, zodat je ruimte genoeg hebt om de nieuwste games te installeren. Ook zit er een draadloze controller bij en ontvang je een maand gratis Xbox Live Gold. Let wel; heb je een fysieke verzameling Xbox One-spellen, dan kun je die dus niet afspelen op de console.

Meteen gamen

Wanneer je voor 299 euro de Xbox One S All-Digital Edition aanschaft, hoef je niet eens meer geld uit te geven om te kunnen gamen. De spelcomputer wordt namelijk geleverd met drie games, die je binnenhaalt via de downloadcodes. Snelheidsduivels kunnen hun geluk op in het prachtig vormgegeven Australië in Forza Horizon 3, terwijl jong en oud hele bouwwerken kunnen maken in het populaire Minecraft. Met Sea of Thieves kun je tot slot samen met vrienden een piratencrew samenstellen en de zeeën verkennen, op zoek naar schatten!

Haal meer uit je Xbox One

Op de Xbox One S All-Digital Edition zijn er veel opties om lekker te gamen. Alle Xbox One-games kun je kopen en downloaden via de digitale winkel. Daar staan ook honderden Xbox- en Xbox 360-titels op die via de backwards compatibility-technologie van Microsoft te spelen zijn. Sommige titels zien er dankzij een update nu nog mooier uit. Denk bijvoorbeeld aan een sterk verbeterde Red Dead Redemption!

Daarnaast is het ook mogelijk om lid te worden van Xbox Game Pass. Deze service bevat meer dan honderd games die je – buiten het abonnement – zonder extra kosten kunt spelen. Microsoft voegt daarbij regelmatig nieuwe titels toe. Games van het bedrijf zelf worden vaak zelfs meteen bij release op Game Pass gezet, zodat je voor een habbekrats het nieuwste van het nieuwste kunt spelen. Bekijk hier een lijst met alle games die via Xbox Game Pass verkrijgbaar zijn.

Mocht je even willen uitrusten van al dat gespeel, dan is het altijd mogelijk om een film of serie op te zetten via apps zoals Netflix en Amazon Prime. Via Mixer kun je heel de wereld laten meegenieten van je gameplay.

Xbox One S All Digital Edition

Haal de Xbox One S All-Digital Edition nu in huis

Overtuigd? De Xbox One S All-Digital Edition, inclusief een harde schijf van 1 TB, een draadloze controller en drie games, koop je nu voor 229 euro bij MediaMarkt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Division 2 heeft derde grote update gekregen

Nier: Automata is vier miljoen keer verkocht