in

Microsoft en Bethesda organiseren samen E3-presentatie


Dat is onthuld in een interview van Le Figaro met Xbox Games Studios-hoofd Matt Booty. In het artikel valt te lezen dat de uitzending over een paar weken moet plaatsvinden, waarmee hoogstwaarschijnlijk het weekend van E3 wordt bedoeld – dat op 12 juni begint.

Normaliter houden Microsoft en Bethesda hun eigen show tijdens E3, maar dit jaar was er nog veel onduidelijk. Bethesda werd eerder dit jaar immers onderdeel van Microsoft. Nu is dus bevestigd dat de bedrijven hun krachten combineren voor één show.

Wat Bethesda of Microsoft tijdens de presentatie gaan tonen is nog niet bekend. De schrijfster van het artikel op Le Figaro benadrukt dat het coronavirus ook invloed heeft op de interne ontwikkeling van Microsoft, en dat dit de snelheid waarmee games gemaakt wordt weer beïnvloedt.

Hoewel al is aangekondigd dat E3 in het weekend van 12 juni – volledig virtueel – wordt gehouden en dat veel gamebedrijven op wat voor manier dan ook meedoen, is nog weinig bekend over de diverse persconferenties die traditiegetrouw worden gehouden. Op zaterdag zendt Ubisoft een Ubisoft Forward uit en Microsoft en Bethesda’s gedeelde persconferentie lijkt bij deze nu ook zo goed als bevestigd. Verder is het nog niet bekend wat men kan verwachten.

Op 10 juni begint wel Geoff Keighley’s Summer Game Fest, dat met een zogenaamde ‘Kick Off Live’-show van start gaat. Tijdens deze show moeten ook diverse aankondigingen worden gedaan en trailers worden getoond.

bethesda microsoft

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Returnal-pakje voor Sackboy: A Big Adventure verschijnt volgende week

Ni No Kuni 2 komt naar Nintendo Switch