in

Bethesda denkt dat exclusiviteit Starfield de game ten goede komt


Dat laat Todd Howard weten in een interview met The Telegraph. “Je wil nooit iemand buiten de boot laten vallen, toch? Maar uiteindelijk zorgt de mogelijkheid om je te focussen en te zeggen: ‘dit is de game die ik wil maken, dit zijn de systemen waar ik het er op wil maken’, en daar echt voor gaan, ervoor dat het een beter product wordt.”

Hij vervolgt: “Door ons te richten op die platforms kunnen we het spel echt zo goed mogelijk maken op die systemen. En we geloven erg in alles wat Microsoft en Xbox er aan doen om meer gamers aan te trekken.”

Pete Hines van Bethesda begrijpt dat veel PlayStation-gamers boos zijn over de exclusiviteit. “Sorry. Alles wat ik kan doen is mij verontschuldigen, want ik kan begrijpen dat het frustrerend is voor mensen, maar er is weinig wat ik er aan kan doen.”

Starfield werd jaren geleden al onthuld, maar werd gisteren uit de doeken gedaan tijdens Microsofts en Bethesda’s E3-presentatie. Spelers sluiten zich in deze sciencefictiongame aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de ‘laatste reis van de mensheid’, honderden jaren in de toekomst. De game komt exclusief op Xbox-consoles en pc uit, aangezien Bethesda eerder dit jaar werd gekocht door Microsoft.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GTA Online gaat offline op X360 en PS3

Facebook test vertonen van reclames op Oculus vr-brillen