in

Tweet van Bethesda hint mogelijk naar The Elder Scrolls 6-locatie


In de tweet staat een foto van een kaart. De bijbehorende tekst leest: “Vertaal het verleden en breng de toekomst in kaart. Gelukkig nieuwjaar!” Fans vermoeden dat de ogenschijnlijk onschuldige nieuwjaarswens hint naar meer informatie over The Elder Scrolls 6.

In een Reddit-thread vol met speculatie lijken de meeste mensen het er over eens dat de onderste kaars op de foto voor “de toekomst” staat. Die kaars staat naast Skyrim. Veel fans vermoeden dan ook dat The Elder Scrolls 6 zich in Hammerfell afspeelt, de thuishaven van de Redguards.

Ook de munten die op de foto zijn te zien, leveren speculatie op. Hierop zou de tijdsperiode ‘4E 182’ te zien zijn, een paar jaar voor de gebeurtenissen uit The Elder Scrolls: Skyrim. Er wordt dan ook gespeculeerd dat het zesde deel verhaaltechnisch nauw verbonden is aan Skyrim. Daarbij speelt The Elder Scrolls Online zich in het midden van de Second Era af – eeuwen voor de singleplayergames in de reeks – waardoor het jaartal lijkt te bevestigen dat de tweet niet over die game gaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de tweet niet hint naar meer informatie over The Elder Scrolls 6 en een onschuldige nieuwjaarswens is. De game werd eerder door Bethesda aangekondigd, maar het bedrijf liet weten dat het nog jaren kan duren voordat het spel uitkomt. Naast dat men aan The Elder Scrolls 6 werkt, wordt ook aan de sciencefiction-rpg Starfield gewerkt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LG werkt aan buigzaam oledscherm voor games

Persona-soundtracks nu te beluisteren op Spotify