in , , ,

Biomutant : De vergeten game die alsnog uit lijkt te komen.

Een hele tijd terug werd de bijzonder game Bio-mutant aangekondigd. Na enkele screenshots, wat informatie en filmpjes hebben wij echter weinig meer van deze titel mogen vernemen. Dit terwijl ik juist uit keek naar deze ogenschijnlijke vreemde eend in de bijt als het gaat om open-world games. Gelukkig is er sinds kort een release-datum bekend : 25 mei! Ik kijk hier reikhalzend naar uit, maar ben tegelijkertijd ook een beetje huiverig. Want hoewel de game erg tof oogt, ontkom ik ook niet aan het gevoel dat het wellicht meer hooi op de vork neemt dan goed voor de game is. We zullen zien!

https://www.youtube.com/watch?v=u5sRdvu6o54

Wat denken jullie, wordt dit een topper of een (sorry) flopper?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Volgens mij heb ik deze nog niet eerder meegekregen. Hoewel ik het er leuk uit vind zien, ben ik nog niet in een “wow-stemming” ofzo.

Ik ga m wel in de gaten houden.

LeegBlikjeWater
1 jaar geleden

Ik ben bang voor een flop. Ondanks de vrij unieke wereld, oogt de gameplay een beetje generiek naar mijn mening.

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
1 jaar geleden

Topper! Ik geef de ontwikkelaar het voordeel van de twijfel. In een recent interview gaf de game director aan dat de game de deur pas uit gaat wanneer in hun (het team) ogen het spel af is. Ze hebben het ontwikkelings team express klein gehouden, zonder concessies te hoeven maken.

Ik kijk in ieder geval heel erg uit naar de game. De potentie druipt er in mijn ogen vanaf. Kan wel is een sleeper hit worden.

‘Activision Blizzard maakt zich op voor ontslagronde in Europa’

Screenshot Sunday