in , , , , ,

Black Friday

Dit jaar begon Black Friday vroeg.  Zo stunt Motorola elk jaar met instap smartphones die 50 euro goedkoper zijn, maar helaas twee dagen wachten en de deal was weg.  Ik was van plan een Logitech Mx Master kopen volgens de influencers de beste muis voor gaming en werken. Maar helaas ik was zo ver en wilde de portemonnee trekken maar maandag had ik het besluit genomen maar helaas de prijs was opeens weer 98 euro.  Wel heb ik 2 google tv s gekocht voor 29,95 om oude tv s slim te maken, en usb sticks gekocht.  Bij de action heb ik Ghost of Tsushina gekocht voor 12,95.  En ik ben van plan om Cyberpunk te kopen voor 17,99 euro. Ik denk dat ik dit jaar de steam sale oversla want de prijzen zijn gewoon hoog.,   Dit jaar zijn deals al een week van te voren al weg en op. Ik zag zelfs dat er korting was op grasmaaiers want de mijne is gebroken, oud plastic he.  Voor mij is black Friday het uitgeef feest met veel korting en de rest van het jaar probeer ik niks uit te geven en koop nu al mijn eigen verjaardags cadeautje voor mijn verjaardag.  Nintendo games zijn  vandaag voordelig bij de mediamarkt.  Wat ook goedkoop was was een 2TB crucial ssd voor 119 euro, een knaller. Maar voor 239 kon je al een 4TB kopen dus wacht 1 of 2 jaar.  Update Galaxy of the Guardians 15 euro bij mediamarkt.  Nu weer terug naar de realiteit en spijt hebben dat je de hand op knip had,. ik zie nu zaterdag dat de prijzen gemiddeld minstens 5 euro duurder zijn.  Update de games zowel bij de Epic store, steam en microsoft zijn dit jaar prijzig en er is bijna geen prijsverlaging die aantrekkelijk is. Games van 2 jaar geleden zijn nog altijd 20 euro terwijl die rond de 10 euro moesten zijn.                     

Update Achteraf veel spijt van dat ik cyberpunk heb gekocht en niet Horizon Forbidden West , ik had meer games moeten kopen want deze zijn nu weer razend duur. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robert-Frans
Robert-Frans
1 jaar geleden

Een echte Black Friday duurt slechts één dag, namelijk de dag na het Amerikaanse Thanksgiving, en geeft kortingen van minstens 70 tot 80 procent. Wat wij hier in Nederland heeft daar maar weinig mee te maken.

Als bijvoorbeeld Nintendo uitsluitend morgen Breath of the Wild voor 20 euro zou aanbieden, dán heb je pas een echte Black Friday-deal.

Column: Mijn innerlijke conflict met Black Friday

Na 25 jaar trouw geen nieuwe Pokémon game voor mij