in

Exclusieve Zombies-modus voor Black Ops Cold War op PlayStation


De modus komt op lancering beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5 en verschijnt pas na een volledig jaar op andere platforms. Zombies Onslaught staat los van de reguliere Zombies-modus, dat wel in alle platformversies zit.

Zombies Onslaught is een coöperatieve modus voor twee spelers dat zich afspeelt op de diverse reguliere multiplayermaps uit de game. Spelers moeten een afgebakend gebied waar een ‘orb’ rondvliegt verdedigen van een golf aan zombies. Wanneer er genoeg zombies zijn gedood, verplaatst de orb op de map en moet er op de nieuwe locatie tegen een golf aan zombies gevochten worden. Hoe verder spelers komen, hoe sneller en sterker de zombies worden. Het doel is om zo lang mogelijk in leven te blijven. Beloningen die worden vrijgespeeld kunnen in andere modi van de game worden gebruikt.

Door de marketingdeal die uitgever Activision met Sony heeft lopen, kleven er diverse voordelen aan het spelen van Call of Duty-games op Playstation-consoles ten opzichte van andere platforms. Zo beginnen bèta’s eerder op PlayStation-consoles en komen dus ook modi tijdelijk exclusief naar deze platformversies. Vorig jaar ontving Call of Duty: Modern Warfare op PlayStation-consoles tijdelijk exclusief de Spec Ops Survival-modus.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 oktober

Switch-versie Apex Legends komt pas in 2021 uit