in

Black Panther voor Marvel’s Avengers aangekondigd


Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Het bedrijf gaf meer duidelijkheid over wat spelers van de vorig jaar verschenen game dit jaar allemaal kunnen verwachten. Black Panther is onderdeel van een uitbreidingspakket waarin ook Klaw, de Wakanda-jungle en diverse nieuwe vijanden en missies zitten. Wanneer deze uitbreiding precies verschijnt is niet bekend.

Verder komen er ook diverse andere nieuwe uitbreidingen naar de game, waaronder Wasteland Patrol, Project Omega en Cosmic Cube. Een samenvatting van alle aankomende content is in de illustratie hieronder te zien.

Deze week is Operation: Hawkeye Future Imperfect uitgekomen voor de game. Deze uitbreiding maakt Hawkeye speelbaar en voegt nieuwe verhalende content toe aan de game. Ook is het nu mogelijk om de Reassemble-campagne te resetten, zodat content opnieuw doorlopen kjan worden. Tot slot is Marvel’s Avengers inmiddels ook verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen met de PS4- of Xbox One-versie kunnen een gratis update downloaden en hun geboekte progressie meenemen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Scarlet Nexus komt op 25 juni uit

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt mogelijk op next-gen consoles