in

Blizzard komt met World of Warcraft: Burning Crusade Classic


Gisteren lekte al uit dat de uitbreiding in de maak was. In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007. Mensen kunnen zelf kiezen in welke ‘era’ ze blijven: die van WoW Classic of Burning Crusade Classic.

De uitbreiding moet in de loop van dit jaar in fases worden uitgerold voor de mmo. Iedereen die lid is van World of Warcraft kan WoW Classic of Burning Crusade Classic zonder extra kosten spelen.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

Blizzard kondigde tevens meer details over Chains of Domination aan, de eerste grote content update voor World of Warcraft: Shadowlands. Spelers bezoeken hier nieuwe, diepere lagen van Jailer’s domein om achter zijn plannen te komen. De update bevat onder andere een gigantische kerker in de voem van Tazavesh, de Veiled Market.  Hieronder is een trailer te zien.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Diablo 2: Resurrected aangekondigd voor consoles en pc

Blizzard Arcade Collection nu verkrijgbaar voor pc en consoles