in

Blizzard kondigt Overwatch 2 aan


De trailer, genaamd Zero Hour, toont Tracer, Winston en Mei die een gigantische robotaanval in Parijs afslaan. Gedurende het gevecht sluiten meerdere bekende personages zich aan, zoals Genji en Reinhardt, waarna ze samen een grote robot neerhalen. De samenkomst leidt tot de terugkeer van Overwatch.

Kaplan onthulde ook coöperatieve verhaalmissies, waarvan de eerste Rio de Janeiro heet. Hierin moeten spelers steden bevrijden van de eerder genoemde robots. Los daarvan staan Hero Missions: herspeelbare co-op-missies voor vier spelers, vergelijkbaar met Adventure Mode uit Diablo. In deze modus kunnen spelers heroes trainen en vaardigheden ontgrendelen.

PvP is daarnaast nog steeds onderdeel van de franchise, met een nieuwe modus genaamd Push. Dit weekend is de modus speelbaar voor bezoekers van Blizzcon, dus vermoedelijk wordt dan meer duidelijk over wat de modus exact inhoudt. Blizzard onthulde ook dat alle 31 heroes een nieuw uiterlijk krijgen, naast de aankondiging van de nieuwe heroes Sojourn en Echo.

De multiplayermodus van Overwatch 2 is gedeeld met de originele game, waarbij alle nieuwe maps en heroes ook naar Overwatch komen. Spelers die overstappen op Overwatch 2 nemen al hun progressie mee naar de game.

Een releasedatum van Overwatch 2 is nog niet bekend.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Switch-versie Alien: Isolation komt nog in 2019 uit

Check hier de nieuwe gezichten van de Ajax-spelers in Fifa 20