in

Bloodborne- en Demon’s Souls-producent vertrekt bij Sony Japan Studio


Toriyama werkte onder andere als producent aan Bloodborne, Soul Sacrifice en de Demon’s Souls-remake. Daarbij is het wel belangrijk om aan te geven dat hij niet direct op de ontwikkeling van Bloodborne en de Demon’s Souls-remake zat – eerstgenoemde is ontwikkeld door FromSoftware en de remake van Demon’s Souls is van Bluepoint.

“Ik vertrek eind december bij Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Japan Studio”, zo meldde Toriyama. “Ik wil iedereen die Japan Studio tot nu toe heet ondersteund erg bedanken! Ik blijft de uitdaging van het maken van nieuwe game-IP aangaan in mijn nieuwe bedrijf, en ik blijf jullie om ondersteuning vragen.” Toriyama gaat dus een nieuwe studio oprichten, maar daarover zijn nog geen verdere details.

Onlangs vertrok Silent Hill- en Gravity Rush-bedenker Keiichiro Toyama ook bij Sony Japan om een nieuwe studio genaamd Bokeh Game Studio op te richten. Gisteren werd bekendgemaakt dat Toyama aan een nieuwe horrorgame werkt voor meerdere platforms. Die game moet in 2023 verschijnen.

Bloodborne

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Christoper Nolan ‘geïnteresseerd’ in gameversie van zijn films

Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 lost savebug op