in

Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus


In een video op Twitter zegt Kahraman dat vanwege meerdere bugs en vertraging met lokalisatie de trailerapp en onthulling van Abandoned wordt uitgesteld naar augustus. Bekijk hieronder de video met uitleg over de vertraging. 

Origineel bericht: Blue Box Studios onhult om 16:00 uur meer beelden van Abandoned.

Op YouTube is momenteel een livestream te vinden, die aftelt naar het moment waarop de trailerapp van de horrorgame wordt onthuld. De applicatie is vanaf dan vermoedelijk ook te downloaden voor PlayStation 5.

De trailerapp is een weergave van de game die draait op de PlayStation 5, vermoedelijk voor de beste beeldkwaliteit. 

Blue Box Studios was recent regelmatig in opspraak omdat sommigen speculeren dat de Nederlandse studio eigenlijk een nieuwe Silent Hill-game van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima ontwikkelt. In een interview met Gamer.nl zei oprichter Hasan Kahraman echter meermaals dat beide niks met de game te maken hebben.

Abandoned werd eerder dit jaar onthuld via PlayStation Blog en speelt zich af in een gedetailleerde spelwereld. De game draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in dit bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier komt, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is – bijvoorbeeld van het rennen of door angst.

De game verschijnt voor PlayStation 5 en later voor pc. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Japan krijgt speciale treincontroller voor Nintendo Switch

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni