in

Bugs, suggesties en andere feedback mag hier!

We zijn natuurlijk erg trots op Inside.Gamer.nl, maar snappen ook goed dat dit een eerste versie is. We zien altijd ruimte voor verbetering en willen ook jullie hulp daar voor inschakelen! 

Heb je een bug gezien of onhandige dingetjes? Plaats dan onder dit bericht een reactie. Ook voor suggesties, fantastische ideeën en algemene feedback kan je hieronder terecht. 

Alvast bedankt voor je hulp. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
44 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rahl
Rahl
2 jaren geleden

Suggestie: een notificatie dat iemand op jouw bericht heeft gereageerd en/of een lijst van jouw laatste berichten met doorverwijzing.

PietS.
PietS.
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rahl

Dit.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rahl

What he said

Kwolly
Kwolly
2 jaren geleden

Suggestie: ik zou een notificatiesysteem voor reacties op mijn berichten en comments wel waarderen. ‘t Is nu wat lastig om telkens te onthouden welke inhoud van mij is en om dan telkens terug te gaan om te checken of er iemand gereageerd heeft.

Ook mag het gedeelte voor ‘recente reacties’ op de homepage wat uitgebreid worden zodat ik wat meer kan zien dan de laatste vijf comments

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Kwolly
Skuerke
2 jaren geleden
Antwoord aan  Kwolly

Een notificatiesysteem zal zeker op termijn een must moeten zijn.

Sipsy
Sipsy
2 jaren geleden

Suggestie: het plaatsen van een nieuwe post is nu alleen mogelijk vanaf de hoofdpagina. Als ik eenmaal binnen een categorie zit, wil ik rechtstreeks in die categorie kunnen posten, maar daar wordt geen ‘bericht plaatsen’-knop weergegeven.

The Decider
The Decider
2 jaren geleden

Hoe krijg ik mijn oude username: “The Decider” hier weer terug?

incarnatus
incarnatus
2 jaren geleden
Antwoord aan  The Decider

Zelfde probleem hier. Mijn Username was RSilience.

SilentF0rce-1
2 jaren geleden
Antwoord aan  The Decider

Ik zou het ook wel fijn vinden als die gekke -1 een keer verdwijnt. Die heb ik al sinds de overzetting van IG naar de oude nieuwe versie.

okidokie-1
2 jaren geleden
Antwoord aan  SilentF0rce-1

Daar heb ik ook nog last van XD

The Decider
The Decider
2 jaren geleden
Antwoord aan  The Decider

Yes, ik heb hem weer 😉

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Mijn profielfoto pakt ie niet (maar als ik inlog zie ik hem wel…) En op insidegamer.nl werkt ie ook gewoon. Hellup…

Dorozu
2 jaren geleden

Dit gebeurd bij mij ook… :(!

SilentF0rce-1
2 jaren geleden

Same here! Ik heb nu opeens een meer dan 10 jaar oude foto die ik ooit eens gebruikte op sommige fora en ik kan het nergens aanpassen.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  SilentF0rce-1

Bij mij doet ie het inmiddels! Hoefde er niets voor te doen. Hopelijk bij jullie ook binnenkort!

SilentF0rce-1
2 jaren geleden

Bij mij ook opgelost inderdaad 🙂

Borundil
Borundil
2 jaren geleden
Antwoord aan  SilentF0rce-1

Ik heb hier helaas nog steeds last van. Op Gamer.nl zie ik de juiste, hier helemaal niets.

Doekal
2 jaren geleden
Antwoord aan  Borundil

Ik zie hier als ik inlog en profiel aanpassen klik wel mijn nieuwe foto en header. Maar bij mijn berichten en bovenaan de website zie ik helaas nog niet deze opkomen. volgens mij gisteren aangepast. Dacht eerst dat het misschien gecontroleerd diende te worden.

Doekal
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doekal

netjes opgelost. TOP!

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Ik zou in de suggesties bovenin (Nieuws-Playstation- etc) Membercontent toevoegen. Ook zou ik een HOT, TRENDING en FRESH tabblad toevoegen. Dit om de echt goede content toegankelijker te maken. Een beetje het kaf van het koren kunnen scheiden. Want Troll-posts zullen waarschijnlijk ook ruimschoots aanwezig zijn.

SilentF0rce-1
2 jaren geleden

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen als ik naar de site ga (op Chrome iOS). It’s irritating!

MichelMusters
2 jaren geleden
Antwoord aan  SilentF0rce-1

Yes, heb ik ook, zowel op mijn computer als mijn telefoon, wanneer ik een browser opnieuw open. Heb ik dus ook aangegeven en wordt vast meegenomen!

Skuerke
2 jaren geleden

Wat is de beste manier om foto’s aan reacties toe te voegen?

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
  • De kleur van tekst blijft precies dezelfde kleur grijs zodra je de nachtmodus aanzet. Misschien de tekst iets lichter maken?
  • Is of komt er een mogelijkheid andere IG leden te volgen?
Kwolly
Kwolly
2 jaren geleden

Het valt me opeens op dat het niet mogelijk is om reacties te verwijderen. Daar ga ik vroeg of laat m’n hoofd op verliezen.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden

Suggestie: optie om bij het plaatsen van een post meerdere afbeeldingen in bijvoorbeeld een carrousel te plaatsen.

mightybundy
mightybundy
2 jaren geleden

Suggestie, als ik naar boven scroll zou de logo van inside.gamer moeten verschijnen die je vervolgens als homepage link kan gebruiken.

Skuerke
2 jaren geleden

Minor bug report (no breaking): Tijdstip van het plaatsen van een bericht klopt niet.

Had een bericht geplaatst en er stond direct ‘ongeveer een uur geleden’.

MichelMusters
2 jaren geleden
Antwoord aan  Skuerke

Ja, heb ik zelf ook! Kort daarna klopt de tijd wel overigens.

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden

De filter rechts (oudste, nieuwste, meest gestemd) meegeven als $_GET parameter, zodat die ook na een refresh van de pagina blijft staan. Het is nu enkel een ajax call denk ik 😉

Skuerke
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Hoeft niet als query parameter meegegeven te worden. De keuze moet gewoon lokaal in de state bijgehouden worden.

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden
Antwoord aan  Skuerke

State is fantastisch, maar het is geen React. Het is wp en dus php site. Een get parameter lijkt me daarom gangbaar en makkelijk toe te voegen.

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden
Antwoord aan  paul_junior

Maar goed, het maakt me niet uit hoe. Zou tof zijn als het werkt.

Snuivert
Snuivert
2 jaren geleden

Gaat insidegamer.nl eigenlijk langzaam uitgefaseerd worden vanaf nu? En uiteindelijk verwijderd. Met dit als vervanging, totdat we allemaal gewoon hier en/of op Gamer.nl zitten.

Ik snap het ook als dit voorlopig nog een geheim moet blijven, maar anders kan ik mij mentaal alvast voorbereiden op het aankomende afscheid. 😉

Edit: Aha. Wat beter opletten in het andere draadje heeft mijn vraag al beantwoord. 😉

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Snuivert
Avs
2 jaren geleden

Suggestie:
Nu staat de laatst geplaatste reactie onderaan de pagina. Is het niet handiger als de nieuwste reacties bovenaan geplaatst worden?

Avs
2 jaren geleden
Antwoord aan  Avs

Laat maar….
Zie net dat je dit in kan stellen

PHtH
2 jaren geleden

Deze site ziet er goed uit.

Doekal
2 jaren geleden

Ik zou het een goede optie vinden als je op een post van iemand klikt. rechts kunt zien welke posts hij/zij eerder heeft geschreven. Indien heel veel de laatste 10 posts van iemand. Lijkt mij in ieder geval erg prettig. Scheelt ook wat kaalheid rechts.

Rutgie
2 jaren geleden

Plaatsen van berichten is gelukkig vrij eenvoudig, maar ik zou een HTML-opmaakfunctie verwelkomen. De What You See Is What You Get-editor komt nu ironisch genoeg niet overeen met de daadwerkelijke post en tevens zou een previewfunctie zoals die altijd op IG was, ook behulpzaam zijn.

Rutgie
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rutgie

Nog een toevoeging hierop: is mobile ook een idee voor een categorie?

Barton
2 jaren geleden

Op pc is het aanpassen van je comment nogal een uitdaging. Je moet op het tandwieltje drukken dat vrij gevoelig is (nu en dan verdwijnt ie) en je cursor vervolgens heel voorzichtig naar ‘bewerken’ toe bewegen.

SilentF0rce-1
2 jaren geleden

We zijn nu een paar weken verder en ik moet zeggen, tot nu toe stelt de site een beetje teleur als ik eerlijk ben.

De potentie van de site is wat mij betreft heel groot. Ik was al een tijdje op zoek naar een plek waar ik af en ik toe mijn game-meningen uitgebreid kan bespreken en waar ook echt mensen komen die het lezen en waar het mij vooral om gaat, op reageren.

Toch zijn er ook een hoop dingen die in mijn ogen veel beter moeten en kunnen om zowel het lezen van artikelen als het plaatsen van artikelen te stimuleren.

Allereerst zijn de plaatjes (in ieder geval op mobiel, desktop weet ik niet) veel te groot waardoor het een half uur duurt om door de posts heen te scrollen. Ook de font-grootte en linespacing is volgens mij vele malen groter dan bij artikelen op gamer.nl. Dat kan een bewuste keuze zijn, maar het zorgt wat mij betreft ook voor te veel scrollen en het oogt wat.. uhm.. kinderlijk ofzo. Alsof je een boekverslag lettertype 20 doet om aan een volledig A4’tje te komen.

Dan krijg je de, tenminste in mijn ogen, ruis. Nieuwsartikelen die ook al op gamer.nl staan. Ik wil hier zien wat anderen hebben gemaakt. Dat nieuws heb ik net al gelezen op gamer.nl. Ik snap dat jullie content op deze site willen, maar het stimuleert mij niet om tijd in artikelen te steken als het zo is weggesneeuwd. (Overigens ben ik wel blij dat mijn artikel over Assassin’s Creed zo lang featured is geweest).

Wat mij betreft zou je op de Landing Page veel kleinere plaatjes moeten doen en meer artikelen laten zien. Het liefst in de categorieën: “nieuw”, “veel bekeken”, “veel besproken” oid.

Dan zou ik ook een aantal extra’s willen in de editing tool. Ik wil bijvoorbeeld kopjes kunnen maken zodat mijn columns er net zo uitzien als op Gamer.nl, inclusief het hoofdplaatje met een korte titel erin. Als mijn artikelen er een beetje professioneel uit kunnen zien, is het ook leuker om ze te maken.

Ook denk ik dat inside.gamer.nl een super goed platform zou kunnen zijn voor memberreviews, maar dan moeten jullie daar wel de tools voor bieden. De mogelijkheid voor plus en minpunten, een conclusie en mogelijk zelfs een cijfer zou fijn zijn.

Nogmaals, het heeft zeker potentie en ik waardoor alle effort, maar ik merk bij mezelf dat ik door bovenstaande punten niet vaak denk.. laat ik eens op Inside.gamer.nl kijken.

TjeerdLindeboom
2 jaren geleden

Suggestie: Ik zou graag willen reageren met een plaatje/gif

ennodg
2 jaren geleden
Antwoord aan  TjeerdLindeboom

comment image

Valheim heeft een week na release al 340.000 actieve spelers

H&M Komt met League of Legends apperal