in

Call of Duty: Warzone bevat nu 120fps-modus op PlayStation 5


Voorafgaand aan de update kondigde ontwikkelaar Raven Software de optie niet aan, maar nu blijkt de modus onderdeel ervan te zijn. Zoals gebruikelijk is een scherm dat hdmi 2.1 ondersteunt benodigd om er gebruik van te maken.

De Xbox-versie van Warzone ondersteunde al langer een 120fps-modus op Series X, volgens verschillende ontwikkelaars dankzij de prettigere implementatie van backwards compatibility op Microsofts platform. Volgens Eurogamer is Warzone de eerste PlayStation 4-titel die via backwards compatibility een 120-Hz-optie ondersteunt. 

Ondertussen werkt Raven Software aan een volledige PlayStation 5- en Series X-update die de nieuwe consoles volledig moet benutten.

Tot slot onthult Raven dat het in de toekomst ‘ingrijpende’ aanpassingen gaat doen op het gebied van wapenbalans. Zo moeten wapens die duidelijk dodelijker zijn anderen minder effectief worden, om vuurgevechten langer en strategischer te maken. De gemiddelde time to kill moet daarom stijgen van 60 naar 100 milliseconden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In-game screenshots van Tiny Tina’s Wonderlands getoond

Metroid Dread-producer: verhaal van Samus wordt na de game voortgezet