in

Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film


Dat meldt hij aan Variety. “Ik heb zoveel geluk dat ik de geweldige Cate Blanchett kan laten schitteren in Borderlands. We hebben al een geweldige samenwerking gehad in The House With a Clock in Its Walls, en ik geloof dat er niets is wat ze niet kan doen. Van drama en comedy tot actie, Cate laat alles zingen. Met haar werken is de droom van elke regisseur en ik voel me zo bevoorrecht dat ik dat weer met haar kan doen, maar nu op een grotere schaal.”

Begin deze maand bracht Variety al het bericht dat Blanchett in de film zou spelen, maar het was toen nog niet officieel bevestigd. Blancett is onder andere bekend van films als Thor: Ragnarok, The Aviator en de The Lord of the Rings-trilogie.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. De film wordt zoals gezegd geregisseerd door Eli Roth, bekend van zijn regie van Hostel en Cabin Fever en zijn acteerwerk in Inglourious Basterds. Ook Gearbox’ Randy Pitchford zou nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de film.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Check uitgebreide gameplaybeelden van Outriders

Meer informatie over eerste DLC Minecraft Dungeons